micON Podcast

micON Podcast micON Podcast

micON PodcastmicON Podcast

micON este podcastul românesc despre tehnologie, productivitate și antreprenoriat realizat de către Adrian Boioglu.

Ascultă micON în aplicația ta preferată

Feedback și contact

Feedback general

Gazdele podcastului așteatpă feedback-ul tău și îl discută chiar și off-air. Ține minte că, în momentul în care trimiți feedback-ul tău, în podcastul micON, acorzi gazdelor dreptul, în mod explicit ca numele tău să fie inclus în cadrul conținutului podcastului micON, dar nelimitat la cel audio. În cazul în care dorești să rămâi anonim(ă), te rugăm să menționezi acest aspect în email.

Dacă ești de acord cu cele de mai sus, te invităm să trimiți un email. Această adresă de email se va putea schimba, în momentul în care producătorii podcastului descoperă că parvin mai multe emailuri spam decât cele de la minunații ascultători ai acestui podcast. Astfel, recomandăm să urmărești această pagina înainte să trimiți feedback-ul tău.

Rugăm ascultătorii să includă indicii privind pronunția numelui și, pe cât posibil, să se semneze folosind diacritice. Dacă nu ești sigur că gazdele ar putea avea nevoie de pronunția numelui tău, te rugăm să o trimiți. Realizatorii podcastului micON respectă pe toți ascultătorii și nu ar dori ca numele acestora să fie pronunțat greșit.

Alternativ, ascultătorii pot trimite mesaje, la @miconro. Cele mai interesante întrebări sau subiecte din grupul de Facebook, Apple România pot fi tratate, de asemenea, în podcast.

Podcastul micON nu acceptă invitați. Formatul micON actual, la data de 19.06.2024 este:

 • două gazde și cu următorul format audio:
  • Follow-up (impresii personale ale gazdelor);
  • Chestiuni la zi (gazdele comentează știrile care par mai interesante);
  • #askMicON (gazdele răspund întrebărilor/comentariilor primite de la ascultători prin email sau pe X);
  • Apple Group (gazdele tratează probleme de pe grupul Facebook, Apple România);
  • In extenso (gazdele discută despre un subiect, timp de 10-20 de minute);
  • Outro (date de contact, mulțumiri susținătorilor și sponsorilor);
  • Aftershow (despre ce nu avea rost figureze în episod).

Dacă dorești ca produsul sau serviciul tău să figureze în podcastul micON, te îndrumăm spre pagina de sponsorizare.

#askMicON (Ask micON)

În majoritatea episoadele micON, gazdele vor răspunde la câteva întrebări din partea minunaților ascultători ai podcastului micON. Aceste întrebări sunt colectate prin hashtag-ul #askmicon de pe X.

Acceptăm aceste întrebări și prin email și încurajăm un număr cât mai mare de emailuri.


Declinarea răspunderii

Podcastul micON reprezintă doar opiniile personale ale realizatorilor, care pot diferi de cele ale publicului ascultător.

Producătorii podcastului micON doresc să sublinieze că gazdele podcastului pot avea anumite preferințe și afinități, influențate de culturile diferite în care acestea s-au dezvoltat, dar se doreste ca abordarea din acest podcast să fie una imparțială și non-discriminatorie, în conformitate cu principiul de respingere a oricărei teorii care susține inegalitatea biologică și intelectuală a raselor umane.

Deși gazdele podcastului pot prezenta o afinitate pentru anumite branduri sau companii, realizatorii podcastului se angajează ca acestea să fie abordate în mod obiectiv, infuzând discuțiile gazdelor cu o nuanță subtilă de ironie. Este important să subliniem că aceste perspective pot avea uneori un caracter satiric și reprezintă exclusiv opiniile personale ale celor care le emit, reflectând o viziune umoristică și critică asupra subiectelor abordate. Așadar, opiniile exprimate în cadrul podcastului pot conține ironie și reprezintă doar părerile de moment ale gazdelor, care nu reflectă neapărat credințele acestora și care pot evolua în timp.