micON Podcast

micON Podcast micON Podcast

micON PodcastmicON Podcast

micON este podcastul românesc despre tehnologie, productivitate și antreprenoriat realizat de către Adrian Boioglu.

Ascultă micON în aplicația ta preferată

Sponsori

Podcastul micON are un public predominant masculin, pasionat de tehnologie, business, EV și investiții. Fiecare episod durează mai mult de o oră și jumătate. Unele episoade se întind pe durata a două ore.

Fiecare episod conține 3 segmente sponsorizate:

  • Un pre-roll, primul segment, 30-60 de secunde, chiar la începutul episodului;
  • Un mid-roll, cel de-al doilea segment, 30-120 de secunde, către mijlocul episodului (poate varia în funcție de lungimea episoadelor);
  • Un after-roll, ultimul segment, 30-120 de secunde, chiar la finalul episodului;
  • Segment sponsorizat, 10-25 de minute, unde gazdele discută despre produsul sau serviciu tău (și îi ajută și mai mult dacă deja l-au folosit);

În acest moment podcastul micON nu oferă episoade sponsorizate. Acestea sunt episoade în care gazdele discută exclusiv, pe tot parcursul episodului, doar despre produsul sau serviciul tău.

Fiecare insert publicitar poate fi citit de către gazde, pregătit, în format audio de până la 120 de secunde, de către gazde și apoi fie citit fie adăugat în post-producție sau trimis de către client și inserat direct în post-producție.

Fiecărui episod producătorii îi adaugă următoarele date:

  • capitol integrat în fișierul MP3;
  • cover-art integrat în fișierul MP3, astfel încât, când episodul este ascultat, playerul afișează imaginea trimisă de către tine [1];
  • link unic, în capitol, pentru ca tu să poți urmări conversia, pentru cei care dau click, direct din player, și ajung pe site-ul tău.
Sponsori in micON
[1] Aplicația Podcasts.app afișează un cover-art cu sponsorul podcastului, Philips, în episodul micON 118.

Detaliile sponsorului, precum denumire produs sau serviciu și link unic către site-ul tău, figurează și în shownotes, unde sunt preluate și către motoarele de căutare.

Rugăm inserenții să țină cont că publicul podcastului micON nu va fi păcălit să cumpere produse de slabă calitate, dar le va promova adițional pe cele de calitate.

Ești interesat?

Contactează podcastul micON